SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A tanácsadás előre egyeztetett időpontban történik. A legelső alkalom ingyenes és informatív jellegű, amely lehetőséget ad arra, hogy Te is megismerhess engem, és eldönthesd, hogy szeretnéd-e velem körbejárni a problémádat. Ugyanakkor én is megismerlek Téged, és tudok visszajelzést adni azzal kapcsolatban, hogy szakmai tudásom alapján tudlak-e segíteni, vagy inkább egy másik szakembert ajánlok.

Még az első alkalom során szerződést kötünk, azaz közösen jelöljük ki a konzultáció feltételeit és kereteit. Tehát megállapodunk abban, milyen rendszerességgel, várhatóan hány alkalommal találkozunk, és hogy mennyibe kerül egy ülés.

Az első néhány alkalom a kapcsolatteremtésé és a bizalomkialakításé. A későbbi közös munka során a Te elakadásod tárjuk fel, járjuk körbe közösen, beszélgetéssel illetve kreatív eszközöket is segítségül hívunk.

Egyéni tanácsadás során az alkalmak 50 percesek.

ONLINE TANÁCSADÁS

A járványügyi helyzetre való tekintettel, amennyiben nem szeretnél személyes tanácsadásra jönni, szívesen várlak az online térben is. Ebben az esetben is a fentebb kijelölt irányvonalak mentén fogunk tudni haladni.

Továbbá szeretettel várom azon külföldön élő magyarokat is, akik a távolság vagy a nyelvi nehézségek miatt nem tudnak személyesen szakemberhez fordulni. Külhoni magyarként felnőve már egészen korán megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor nem anyanyelvünkön kell boldogulni, amikor egy másik kultúrával élünk együtt, miközben próbáljuk megőrizni a saját hagyományainkat, ételeinket, a “családi rituálékat”, és ebben a különösen nehéz időszakban, amikor a hazautazás sem zökkenőmentes vagy akár nem is lehetséges, a honvágy okozta feszültség, idegesség egy állandó kimerültség érzetet okoz, amely azonnali kezelésre szorul a mentális egészség megőrzésének érdekében.

Lépjünk kapcsolatba!

Az első konzultáció féláron

    Telefonon egyeztetnél időpontot?

    Hívj bizalommal a következő telefonszámon: