Szabó-Hangya Lilla
pszichológus, coach

Segítő szakemberként arra törekszem, hogy klienseim figyelmét a jelenre fordítsam. Az élet folyamatosan zajlik bennünk és velünk, egyik pillanatról a másikra érhetnek olyan változások, amelyek igénybe veszik a testet és a lelket. Ezért fontos ismerni a belső erőforrásainkat, tisztában lenni azzal az én-erővel, ami bennünk lakozik. Odaadó figyelemmel, mély elfogadással, kreatív eszközökkel igyekszem inspirálni mindenkit, hogy megtalálja a saját válaszait.

Az elmúlt 5 évben tartósan beteg emberekkel, illetve állami gondozott fiatalokkal dolgoztam. Minden esetben fontos szerepet kapott a pozitív átkeretezés megtanítása, és azok az évek óta szorító béklyók levetkőzése, melyek miatt sokan, mintegy megbélyegezve érzik magukat.

Oktatói tevékenységem 6. éve folytatom, leginkább szakkollégiumi berkekben, különböző témákat körbejárva.

Szabadidőmben szívesen töltöm aktív pihenéssel az időt. Feltöltenek a kiadós séták, túrák, a számomra új helyek megismerése, felfedezése. Ugyanakkor ugyanolyan fontos számomra az a fajta én idő, melyben a csendet, a befelé figyelést és a jelen pillanat varázsát élem meg.